La Belle Maison biedt gratis coaching aan

Voor alle nieuwe en bestaande klanten van La Belle Maison.

U kan steeds vrijblijvend een opleidingscoach aanvragen bij de eerste poetsbeurt van uw huishoudhulp. Zij gaan samen met u een efficiënt en correct werkplan opstellen voor de huishoudhulp, naar uw wensen! Onze coaches staan steeds ter beschikking om alle vragen omtrent toegelaten taken met u te bespreken, alsook de werkwijze die u het liefst hanteert in uw woning. Zij proberen dit op een zo correct en professioneel mogelijke manier af te stemmen met de huishoudhulp. Ook kunnen zij u van tips en tricks voorzien wanneer u zelf even de woning moet kuisen.  

Met andere woorden: een onmisbare hulp bij uw thuis en voor uw huishoudhulp! 

De opleidingscoaches van La Belle Maison.jpg

Tijdens de opleidingen staan Lidia of Maria steeds ter beschikking voor alle huishoudhulpen. Beide mochten wij hier eerst verwelkomen als huishoudhulpen, maar door de jaren heen hebben zij zich kunnen opwerken tot volmaakte, fulltime coaches die alle dagen klaar staan voor problemen bij klanten en huishoudhulpen. Deze 2 helpende handen zijn natuurlijk veel meer dan probleem oplossers. Ook voor vragen over poetsproducten, schoonmaaktechnieken en ergonomie kan u steeds bij hen terecht. Zij zijn de schakel tussen klant, huishoudhulp en kantoor en zorgen voor een  onmisbare hulp!

Vraag uw coach aan bij uw dossierbeheerster. Zij schakelen een coaching/opleiding in voor de huishoudhulp. Deze kan doorgaan op kantoor of bij u in de woning!

Fieldcoach Lidia staat de huishoudhulp bij

Hoe ziet uw eerste dag eruit als nieuwe klant van La Belle Maison met coach?

Lidia of Maria zal zich samen met de huishoudhulp komen aanmelden op uw adres. Na een korte voorstelling van de huishoudhulp en ons kantoor zullen zij met u, indien nodig, een werkplan opstellen en alle taken die u in de woning heeft overlopen en doorgeven aan de huishoudhulp. Eventueel bijsturen of de nadruk leggen op zaken die extra zorg nodig hebben, horen hier ook bij. 

Zij kunnen u een duidelijker beeld geven over het systeem van de dienstencheques, de werking van het kantoor en de onderlinge afspraken. Het samen bekijken van de producten en materialen,..., met eventuele uitleg aan de huishoudhulp hoe deze te gebruiken.

Enkele handige links die u kunnen helpen bij de opstart van uw huishoudhulp:

Logo ESF, Logo Europese Unie, Logo Vlaamse Overheid

ESF opleidingen

Hierboven kon je waarnemen dat La Belle Maison de poetskwaliteit bij zijn meer dan 5000 klanten steeds verbeterd door middel van persoonlijke opleidingen op de werkvloer. We zijn er ook van overtuigd dat werken met mensen en voor mensen meer is dan enkel schoonmaaktechnieken aanleren. 

Heden zijn we de samenwerking opgestart met het ESF (Europees Sociaal Fonds) om de medewerkers te stimuleren in hun sociale vaardigheden. Van 

Door onze medewerkers persoonlijk op te leiden  op de werkvloer en intensief te begeleiden in hun sociale vaardigen, halen we het beste in onze mensen naar boven.

La Belle Maison coach in gesprek met de consulente en huishoudhulp.jpg
Fieldcoach geeft opleiding aan de huishoudhulp