La Belle Maison Webshop

La Belle Maison wil zich steeds verder blijven inzetten op zijn dienstverlening naar zowel klanten als personeelsleden.

Jaarlijks merkten wij verschillende arbeidsongevallen en/of schadegevallen op door schoonmaakproducten. Dit komt voornamelijk door het incorrect gebruik, geen kennis van of taalproblemen bij het lezen van de gebruiksaanwijzing van het betreffende product.

Iedere huishoudhulp komt in een huishouden met totaal verschillende producten in aanraking. Door deze verscheidenheid aan, en lage kennis van al deze verschillende schoonmaakmiddelen riskeert de huishoudhulp zijn/haar gezondheid. Verschillende chemische dampen beschadigen de huid en veroorzaken longproblemen. 

La Belle ECO schoonmaakbox

Voor bovenstaande problemen hebben we natuurlijk een oplossing: 100% ecologische schoonmaakproducten van goede kwaliteit. Een aanbod van schoonmaakboxen of door u zelf samen te stellen. 

Dit gecombineerd met intensieve opleiding omtrent schoonmaaktechnieken en materialen kunnen we ervoor zorgen dat alle personeelsleden een grondige kennis hebben van het product. Hierdoor merken we volgende vooruitgang op:

  • Minder schadegevallen door incorrecte kennis van het product
  • Minder gezondheidsproblemen, wat resulteert in minder afwezigheden en een betere poetsfrequentie. 
  • meer zekerheid in hun job 

Maar ook aan uw portemonnee hebben we gedacht!

Door bij onze opleiding sterk in te spelen op het correct gebruik van uw product. Hiermee bedoelen wij de hoeveelheid schoonmaakmiddel op de hoeveelheid water. Deze wordt door de doseerdop en de kennis van de huishoudhulp correct toegepast en begrepen. En dat verschil merkt u onmiddellijk! U kan hierdoor gemakkelijk 4-5 weken extra lang genieten van de diensten door uw huishoudhulp, met hetzelfde hoeveelheid aan producten. 

 

La Belle ECO alle vloeren schoonmaakproduct
La Belle ECO allesreiniger schoonmaakproduct
La Belle ECO toilet schoonmaakproduct