éénmalige schoonmaak

La Belle Business - kledij - logo
La Belle Business - schoonmaakster - éénmalige schoonmaak

Afgestemd op uw wensen met professionele materialen

Uw woning, verhuurhuis of garage heeft nood aan een grondige schoonmaakbeurt? Of u bent op zoek naar een discreet team van schoonmakers en schoonmaaksters die tijdens en/of na uw evenement alles terug laat blinken?

Deze schoonmaakwerkzaamheden kunnen heel intensief zijn! Hulp inroepen hiervoor is dus geen overbodige luxe. Ons ervaren team van schoonmakers en schoonmaaksters staat klaar om u uit de nood te helpen. Zij beschikken over professionele en innovatieve materialen en producten zodat uw woning of pand opnieuw zal blinken. 

Voorafgaand brengen wij graag en vrijblijvend een bezoek om al uw schoonmaakbehoeften in kaart te brengen. Op basis hiervan bezorgen wij u een offerte op maat.  

U kan bij La Belle Business terecht voor de éénmalige schoonmaak van:

La Belle Business - éénmalige schoonmaak woning - pictogram

Woningen

Verbouwingswerken achter de rug? Uw woning moet opgeleverd worden voor nieuwe huurders? Of u vindt dat het tijd is voor een grondige schoonmaak van uw eigen woning? Dankzij ons opgeleid team zal uw woning er terug als nieuw uit zien!
La Belle Business - éénmalige schoonmaak garages - pictogram

Garages

Olievlekken op de vloer? Spinnenwebben in alle hoeken? Stof en vuil dat overal ligt? Het onderhoud van uw garage vergt specifieke behoeften. Ons team komt ter plaatse met professionele materialen en producten en zorgt ervoor dat u terug heerlijk thuis kan komen.
La Belle Business - éénmalige schoonmaak evenementen - pictogram

Evenementen

Uw gasten gaan tevreden naar huis, maar dan moet u nog beginnen aan de opkuis. Vaak is dit een zwaar en onderschat werk. Wij zorgen ervoor dat uw evenementenlocatie efficiënt en grondig wordt opgekuist. Maar ook tijdens het evenement kunnen wij discreet te werk gaan.