ESF en La Belle Maison

Consulente is durk aan het werk.jpg
ESF en La Belle Maison
De properste familie werkbaar aan de slag!

Hoe werken La Belle Maison en het ESF samen?

Oproep 505, Oproep Werkbaar werk - Opleidingen in de dienstencheque- en gezinszorgsector

Projectnummer 9805 - La Belle Maison

Wat is het doel van het ESF-project?

De inhoud van het ESF-project kan als volgt worden omschreven: Bij La Belle Maison staan de medewerkers centraal. Het is onze ambitie om onze mensen nog professioneler te maken. Daarbij willen we inzetten op het algemeen welzijn van onze medewerkers en hen een gevoel van verbondenheid geven met hun collega’s en onze organisatie. We willen ervoor zorgen dat al onze medewerkers een toffe werkbare job hebben en dat ze zich daarin sterk en zelfzeker voelen. Hierdoor krijgen we medewerkers die nog meer tevreden zijn, en tevreden medewerkers betekenen tevreden klanten. Binnen dit ESF-opleidingsproject voorzien we daartoe additionele opleidingen binnen de clusters: ergonomie, EHBO, omgaan met stress, assertief communiceren en leidinggeven.

Via dit project wordt ernaar gestreefd de competenties, ter bevordering van werkbaar werk, van werkenden in de bedrijven uit de dienstenchequesector te bevorderen en zichtbaar te maken. Concreet zal La Belle Maison hiertoe de opleidingen aanbieden die door de afdeling ESF & Duurzaam ondernemen werden goedgekeurd. De looptijd is voorzien van 01/11/2020 tot 31/10/2022.

WAT IS DE FINANCIËLE STEUN DOOR ESF EN LA BELLE MAISON?

Het totale subsidiabele bedrag wordt geraamd op 332.889,80 EUR.

  1. Maximaal 19,23% ESF ten bedrage van 64.000,00 EUR
  2. Maximaal 28,84% VCF ten bedrage van 96.000,00 EUR
  3. Minimaal 0,00% publieke middelen
  4. Minimaal 51,94% private middelen

WELKE PROJECTRESULTATEN ZIJN BEHAALD DANKZIJ DE STEUN DOOR ESF?

Na de uitvoering van het project zullen de projectresultaten en producten hieronder worden gepubliceerd.

Zowel producten, instrumenten, methodes… zullen voor het publiek kenbaar, consulteerbaar en bruikbaar zijn, en in publiek domein worden geplaatst.