Opleidingen

Diensten betaalbaar met sodexo dienstencheques.jpg
Fieldcoach geeft opleiding aan de huishoudhulp

Jouw huishoudhulp staat centraal

Als professionele onderneming streven wij naar een optimale dienstverlening bij u thuis. Zowel met externe partners als met onze eigen fieldcoaches voorzien we verschillende opleidingen. Deze gaan van schoonmaaktechnieken over ergonomie tot sociale vaardigheden en zoveel meer. Zoals u kan zien investeren wij zeer concreet in de begeleiding van uw huishoudhulp. Wij laten uw huishoudhulp niet aan haar dagdagelijks lot over maar streven naar inzet, jobresultaat en tevredenheid.

Binnen dit totaalconcept van "jouw huishoudhulp staat centraal" voorzien wij ook ecologische schoonmaakproducten. Het welzijn van onze medewerkers om elke dag met gezonde producten te werken is een noodzakelijke doelstelling.

Wij danken u voor uw meedenken ….. omdat goede, opgeleide en begeleide werknemers….  zelfs goud waard zijn!

Vraag hier uw opleiding aan
Reden aanvraag (voorlopig)
ESF en La Belle Maison

ESF-opleiding

Hierboven kon je waarnemen dat La Belle Maison de poetskwaliteit bij zijn meer dan 5000 klanten steeds verbeterd door middel van persoonlijke opleidingen op de werkvloer. We zijn er ook van overtuigd dat werken met mensen en voor mensen meer is dan enkel schoonmaaktechnieken aanleren. 

Heden zijn we de samenwerking opgestart met het ESF (Europees Sociaal Fonds) om de medewerkers te stimuleren in hun sociale vaardigheden. Van 

Door onze medewerkers persoonlijk op te leiden  op de werkvloer en intensief te begeleiden in hun sociale vaardigen, halen we het beste in onze mensen naar boven.