Over Ons

inkom kantoor.jpg
DE PROPERSTE FAMILIE VAN'T STAD
Groep huishoudhulpen van LBM aan het werk

Met deze krachtige slogan stellen wij ons graag aan jullie voor.

Wij, La Belle Maison, zijn de properste familie van 't Stad! Wij zijn er van overtuigd dat uw huis niet properder kan zijn dan wanneer onze huishoudhulpen het onder handen nemen. We zijn een trotse en hechte familie, een warm nest waarbij elk lid evenwaardig is en een belangrijke rol speelt. Dankzij onze 800 huishoudhulpen kunnen wij effectief spreken van een warme familie. Zij hebben een prominente rol in de totstandkoming van ons verhaal.


Met La Belle Maison brengen we zowel een lokaal als internationaal verhaal, net waar ook stad Antwerpen in uitblinkt
Consulenten samen met poetshulpen

’t Stad vervolledigt nog onze slogan. Ons bedrijf  is ontstaan en gelegen in hartje Antwerpen. We zijn actief in de grootstad als de agglomeratie errond. Deze lokale verankering maakt duidelijk waar we opereren en zorgt ervoor dat we de omgeving kennen en steeds paraat staan voor de bewoners en hun noden. We willen steeds benaderbaar zijn voor vragen. Het internationale verhaal wordt duidelijk als je de culturele diversiteit van onze werknemers bekijkt. 20 consulenten die samen 16 verschillende talen machtig zijn  staan de meer dan 800 huishoudhulpen, afkomstig uit 74 verschillende landen, dagelijks met raad en daad bij.  Maar liefst 93% van de tewerkgestelden bij La Belle Maison is niet geboren in België. Op deze manier zijn wij met La Belle Maison een weerspiegeling van de maatschappij. We voelen ons ook als  ‘One Big Family’ en we hopen dit ook uit te stralen naar de buitenwereld.

Vertrouwen en expertise zijn de twee pijlers waarop La Belle Maison zicht richt vanaf dag één
Medwerkers LBM werken samen

Vertrouwen en expertise vanuit kantoor naar de huishoudhulpen, zodat hetzelfde gebeurt van de  huishoudhulpen naar de klanten toe. Ondanks dat onze huishoudhulpen de aanspreekpunten zijn bij de klant, willen wij een betrouwbaar sluitstuk zijn naar de klant toe. Onze vele jaren ervaring en goede opgeleide consulenten en huishoudhulpen maakt ons experten in wat we doen. Als we iets doen, doen we het goed. Een hoogstaande kwaliteit zorgt voor vertrouwen, de basis voor een goede samenwerking.  We streven ernaar om door kwaliteit een vertrouwen te creëren.

Zoveel meer dan een huishoudhulp