Terug naar overzicht
Beste, weldra ontvang je per brief of sms of email een uitnodiging tot vaccinatie. Verplicht naar het kantoor te komen/te contacteren om de bevestiging of annulatie te activeren via internet. La Belle Maison blijft je helpen!

Beste medewerker

Mondmasker check, 1,5 meter afstand met de cameraploeg check, ramen open tot ventilatie check, dus alles oké voor de nieuwsbrief. 

Wanneer ben jij aan de beurt voor de vaccinatie? Ik heb gisteren mijn uitnodiging mogen ontvangen... Wat moest ik allemaal toch doen tot bevestigen of annuleren van de vaccinatie.

Voor jou maken we het héél simpel! La Belle Maison is gekend om jou een extra service aan te bieden. Denk maar aan het invullen van je belastingen, mutualiteitsdocumenten, kinderbijslag en nog zoveel meer.

Ontvang jij weldra ook een sms, brief of e-mail tot uitnodiging...? kom naar kantoor of bel ons op. Jouw consulente weet perfect hoe alles voor jou geregistreerd kan worden. Samen bekijken we de ideale datum en uur tot afspraak

Ook als je geen vaccinatie wenst, zullen we voor jou de afspraak annuleren. Je zal dan wel definitief geschrapt worden van de lijst. 

Denk eraan... vaccinatie is een belangrijke troef om deze pandemie achter ons te laten. We hebben al veel moeten inboeten om het niet erger te maken. Wil je terug samen iets gaan vieren? Een stapje in de wereld zetten? lekker knuffelen? Vaccinatie kan voorkomen dat je ernstig ziek wordt en kan levens redden, niet alleen voor jezelf maar ook voor elkaar. Wil je het gewone leven terug oppikken? Just do it!

Jaja... Ik sta vandaag niet te koken in La Belle Cuisine. Maar heel wat collega's en misschien ook jij hebt een gerechtje overgemaakt. Wie mag er van La Belle Maison weldra uitgebreid gaan dineren in een tof restaurant... PROFICIAT Monika Lalka!!! weldra ontvang je de waardebon. Geniet er alvast van! 

La Belle Maison staat ook nooit stil... Kijk alvast uit naar de volgende nieuwsbrief want dan staat wel iets heel speciaals te gebeuren! 

Terug naar overzicht