Terug naar overzicht

Beste Medewerker

November is gestart en het einde van het jaar is in zicht. De dagen worden korter en kouder. En het corona-virus is nog steeds niet over... Blijf daarom jouzelf en jouw naasten steeds beschermen. Gebruik de beschermingsmiddelen die je mocht ontvangen van het kantoor. Hou 1,5 meter afstand en vraag je klant steeds in een andere ruimte te zijn wanneer je aan het werk bent! 

Ook op kantoor moeten we alles veilig houden. Daarom is het nog enkel mogelijk om op afspraak langs te komen. Wij blijven geopend maar om de veiligheid van iedereen te bewaren, geef je op voorhand best een belletje. 

Maar aan onze jaarlijkse tradities komt niets of niemand! Ook dit jaar wouden we er alles aan doen om jullie opnieuw te voorzien van pompoensoep en een toffe wedstrijd. Natuurlijk met de nodige voorzorgsmaatregelen... 

En hoeveel woog de pompoen nu juist? 9,86 Kilogram!!! Proficiat aan de winnaars! Bekijk zeker de video om te weten of jij naar kantoor mag komen om jouw prijs op te halen. 

En nu hop naar het einde van het jaar, vergeet zeker ook jouw verlof voor de eindejaarsperiode niet te door te geven! 

Hou je veilig en gezond!

Contacteer jouw dossierbeheerster

Je kan vanaf nu ook rechtstreeks jouw dossierbeheerster een mailtje sturen. Bekijk zeker onze team-pagina en ontdek het gezicht van jouw dossierbeheerster!

Maar natuurlijk niet stalken hé!

Terug naar overzicht