Van 21 naar 22

Untitled design (4).png
Terug naar overzicht
Handtekening LBM.png

2021 was een jaar van vooruitgang!

Wij namen de stap in het veranderen van ons oude vertrouwde logo en gaven het een duidelijke, stijlvolle en creatieve touch wat leidde tot een resultaat waar we fier op mogen zijn om dit aan ons toe te kennen. Het straalt de professionaliteit uit die onze huishoudhulpen dag in en uit verrichten bij de vele klanten. 

Wij bleven verder investeren in onze huishoudhulpen. Via een duidelijk en intensief en opvolgend opleidingsprogramma hebben we dit jaar meer dan 7000 uren aan betaalde opleidingen voorzien aan het personeel. Deze gaan over verdere ontwikkeling van de competenties naar ergonomie en productkennis. Is samenwerking met het Europees Steun Fonds hebben wij samen een ESF-project opgezet. Via de link kan je meer te weten komen over wat wij hier allemaal hebben gedaan, het was alvast een super succes!

Bij de lancering van een nieuw logo horen natuurlijk ook verschillende gadgets, zo mocht iedereen T-shirts, een paraplu, fluovestje, draagtassen en zoveel meer in ontvangst nemen. 

 

la-belle-business-logotype.png

Maar 2022 brengt ook mooie vooruitzichten! 

La Belle Business, een nieuwe service voor professionele schoonmaak van bedrijfspanden, gemeenschappelijke delen, winkels en praktijkruimtes. Ook voor grote en éénmalige schoonmaak. Met een unieke werkwijze en reeds vele jaren kennis in de schoonmaak.

In februari worden alle huishoudhulpen verwelkomt op een ... in één van de vijf ... in Antwerpen (we willen niet dat je deze verrassing al meedeelt met de huishoudhulp) ;). Maar ook hier zullen zij een 3 uur betaalde opleiding krijgen en wordt hun applicatie gelanceerd en duidelijk uitgelegd. 

Er staat dus alvast veel op de planning!

Overzicht planning op applicatie La Belle Maison Mobiel

We denken ook aan jou als klant

Met de eerste lancering van een applicatie voor klanten in België! La Belle Maison blijft vooruitstrevend denken in de sector en jou als klant op de eerste plaats zetten. Wij hopen dat door middel van onze applicatie jij jou nog minder zorgen hoeft te maken over jouw planning en de schoonmaak van jouw woning.

Geef taken door voor de volgende prestatie, stel vaste wekelijkse/maandelijkse taken in voor de huishoudhulp. Geen zorgen, wij brengen haar hier van op de hoogte! 

Blijf op de hoogte van jouw planning. Ontdek wanneer jouw huishoudhulp afwezig zal zijn, maar geef ook jouw verlof door met een eenvoudige tik! 

Neem vlot contact op met jouw consulent, bespreek de planning of stel gerust enkele vragen.

Namens het hele La Belle Maison team wensen wij jou nog een zalige Kerst en een gelukkig nieuwjaar! 
Terug naar overzicht